YtreeDienstenWordPress

Open source

Wordpress is Open Source. Dit betekend dat het product door iedereen vrij, zonder licentie is te gebruiken. Hiermee bespaart u op jaarlijks terugkerende licentiekosten en voorkomt u ingewikkelde aanschaftrajecten.

Grootte community continue ontwikkeling en updates

Om een goed lopend Open Source Software pakket zoals Wordpress vormt zich een community (gemeenschap) van gebruikers die het pakket verder ontwikkelen en andere gebruikers helpen met de software.

De code in een open source project is openbaar. Dit betekend dat programmeurs de code kunnen inzien, verbeteren en hun oplossing met anderen kunnen delen. Dit zorgt er niet alleen voor dat fouten snel worden opgelost, maar het zorgt ook voor innovatie.

Mede dankzij de actieve community is Wordpress inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste en meest gebruikte systemen ter wereld. Bijna de helft van alle websites op het internet maakt gebruik van Wordpress. Een actieve en betrokken community zorgt er voor dat uw CMS constant in ontwikkeling is en up to date blijft

Leverancier onafhankelijk

Desondanks kiezen veel bedrijven nog steeds voor software oplossingen waarbij ze afhankelijk zijn van een leverancier. Voor technische of content gerelateerde aanpassingen kunnen ze niet kiezen voor een alternatief. Stelt u zich eens voor: Het bedrijf waar u uw website heeft laten ontwikkelen gaat failliet. Is er dan iemand anders die u kan helpen wanneer u tegen problemen aan loopt ?

Wanneer u Wordpress gebruikt bent u niet langer afhankelijk van de producten van commerciƫle softwareproducenten. Indien u niet tevreden bent met de werking van de software, kunt u zelf een leverancier uitkiezen die uw software op maat verandert. Door te kiezen voor Wordpress bent u niet meer afhankelijk en hebt u de optie om te kiezen voor een alternatief.

Zoekmachine optimalisatie

Binnen Wordpress is de technische basis om uw website goed vindbaar te maken aanwezig. Standaard bied Wordpress al goeie mogelijkheden om uw website goed vindbaar te maken in Google. D.m.v extra plug-ins kunnen de functionaliteiten nog verder uitgebreid worden. Als het om SEO gaat is Wordpress in onze beleving een van de beste CMS systemen waar u voor kunt kiezen

Uitgebreid aanbod van Plug-ins

Wordpress beschikt over een geĆÆntegreerd plug-in systeem waarmee u snel en gemakkelijk de standaard functionaliteit van een Wordpress website kunt uitbreiden. Vaak zijn deze plug-ins gratis en in sommige gevallen tegen betaling te downloaden.

Door de actieve community zijn er vaak al plug-ins bedacht die aansluiten op uw wensen Hierbij kunt u denken aan bijv. een zoekmachine plug-in die u helpt uw site beter vindbaar te maken in Google, of een plug-in voor het verzenden van formulieren.

In sommige gevallen is het noodzakelijk een op maat gemaakte plug-in te schrijven. Plug-ins maken van Wordpress een krachtig CMS, omdat er bijna altijd wel een plug-in bestaat die aansluit op uw wensen.

Gebruiksvriendelijk

Het beheren van een website moet vooral leuk en makkelijk zijn. WordPress is een allemans vriend. Websites van onder andere The Rolling Stones, CNN en The New York Times draaien op WordPress. Daarnaast wordt Wordpress veel gebruikt door bloggers. Dat zulke grote namen en zoveel mensen kiezen voor Wordpress is niet zomaar. De drempel om met Wordpress te starten is laag. Eigenlijk kan iedereen zonder programmeer kennis dit CMS gebruiken.

Kunnen wij u ergens mee helpen ?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over een van onze diensten ? Wij zijn dagelijks te bereiken via Whatsapp, email en of telefoon.

Contact