YtreeDienstenVormgeving

Een logo laten ontwerpen

Een logo is het gezicht van uw bedrijf en moet zorgen voor herkenning richting de buitenwereld. Goede voorbeelden van bedrijven met herkenbare logo’s zijn Nike, Shell en Apple. Ongetwijfeld zult u bij het zien van deze logo’s direct een link hebben gelegd met hun bedrijf.

Er bestaan verschillende soorten logos waaronder: beeldlogo’s zoals Nike, Shell en Apple, Woordmerken, monogrammen en naamlogo’s. Om er voor te zorgen dat een logo aansluit bij uw bedrijf is het belangrijk om te kijken naar uw doelgroep. Is deze jong, oud, sportief, of lui ?

Een goed logo sluit aan op uw doelgroep. Yellowtree heeft ervaring met het bedenken van zulke logo’s. Benieuwd ? Neem voor een impressie een kijkje in ons portfolio.

Een website laten ontwerpen

Het ontwerp van een succesvolle website valt of staat met goed doordacht plan. In vakjargon wordt zo’n plan ook wel een “functioneel ontwerp” genoemd.

Het functioneel ontwerp, ook wel afgekort (F.O) wordt tijdens het bouwen van de website gebruikt als leidraad. U kunt het F.O vergelijken met een bouwtekening van een huis.

Waarbij op een bouwtekening zaken worden vastgelegd als indeling van ruimtes, en afmetingen, wordt in een F.O de structuur van de website bepaald en wordt er nagedacht over functionaliteit. Een F.O laat stap voor stap zien welke keuzes een eindgebruiker op uw website kan maken en welke actie er volgt na het klikken op een link.

Een F.O kan een tekstueel document zijn waarin alleen de functionaliteiten van de website worden uitgeschreven. Bij grotere websites worden vaak ter verduidelijking wireframes uitgewerkt.

Met een goed F.O worden de kansen op valkuilen aanzienlijk verkleind. Dit omdat het voor zowel ons (de bouwer van de website) als u (de klant) duidelijk wordt wat er precies wordt ontwikkeld. Het hebben van een goed en volledig F.O is essentieel. Het is de fundering uw website.

Wanneer het F.O door u is goedgekeurd kan de focus worden gelegd op het grafisch ontwerp. Tijdens deze fase word er nagedacht over kleur, lettertype, en gebruik van afbeeldingen. Wanneer er een concept is bedacht zal dit aan u worden gepresenteerd. Doorgaans heeft u de keuze uit Twee verschillende concepten.

Kunnen wij u ergens mee helpen ?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over een van onze diensten ? Wij zijn dagelijks te bereiken via Whatsapp, email en of telefoon.

Contact